A weboldal karbantartás alatt van!

 

Ügyfélfogadás:

Az SPB Befektetési Zrt. irodájában

1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. (Gerbeaud Irodaház)

(+36) 1 483 26 41      (+36) 20 359 51 59

info@globalmorning.com

Visszahívás kérése

BEFEKTETÉSI INFORMÁCIÓK:

Befektetési fogalmak

Befektetések kockázata

Számlanyitáshoz szükséges személyes dokumentumok

Befektetések Minősítése

Jogi Nyilatkozat

Főoldal Informácók Jogi nyilatkozat

JOGI NYILATKOZAT

1. Bevezetés

Vállalatunk üzletpolitikájának alapja az ügyfeleink bizalma. Kérjük az alább írtakat figyelmesen olvassa el, mivel a Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. honlapjainak olvasójaként Önre nézve kötelezőek az itt írt feltételek. Az Internet szolgáltatás igénybe vételével vagy bármely oldala megnyitásával Ön az alábbi feltételeket elfogadja, és magára nézve kötelezőnek ismeri el. Kérjük, amennyiben e feltételekkel nem ért egyet, ne látogassa weboldalainkat.

2. Szolgáltatások köre
 
A Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. a Bszt. 4. § (2) bekezdés 47. pontja szerinti függő ügynökként látja el az SPB Befektetési Zrt. javára az alábbi befektetési szolgáltatási tevékenységek illetve kiegészítő szolgáltatások közvetítését:
a)    megbízás felvétele és továbbítása [Bszt. 5.§ (1) bekezdés a) pont];
b)    befektetési tanácsadás [Bszt. 5.§ (1) bekezdés e) pont];
c)    portfóliókezelés [Bszt. 5.§ (1) bekezdés d) pont];
d)    letétkezelés, valamint ehhez kapcsolódó értékpapírszámla vezetése, nyomdai úton előállított értékpapír esetében ennek nyilvántartása és az ügyfélszámla vezetése [Bszt. 5.§ (2) bekezdés b) pont];

A Global Morning Kft. az SPB Befektetési Zrt. nevében szerződéskötésre nem jogosult.

3. Információk

A Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. honlapján található adatok és információk tájékoztató jellegűek, kizárólag figyelem felkeltési, információs célokat szolgálnak, nem minősülnek a Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. üzletkötésre való felhívásnak, befektetési tanácsadásnak, bármely befektetési forma előnyben részesítésére. Cégünk az itt közölt információk, adatok esetleges pontatlanságai, hibái, módosulásai miatt felelősséget nem vállal. Az oldalakon feltüntetett valamennyi információ felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

4. Adatok védelme

A Global Morning Kft. kijelenti, hogy az Ön által az Interneten keresztül megadott személyes jellegű adatokat ugyanolyan biztonsági fokú védelemmel kezeli, mint az egyéb úton rendelkezésre bocsátott adatokat. A Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. az Ön által megadott adatok közül az Ön személyére, adataira, vagyoni helyzetére, üzleti tevékenységére, gazdálkodására, tulajdonosi, üzleti kapcsolataira vonatkozó valamennyi adatot, tényt, információt, megoldást a jogszabályok által előírt titokként kezel.

5. Hozzájárulás reklámküldéshez

Az ajánlatkérő űrlapon amennyiben a "Reklámküldéshez hozzájáruló nyilatkozat" ki van pipálva a nyilatkozattevő kifejezetten hozzájárul ahhoz, hogy a Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. nyilvántartásában regisztrálja, és számára alkalomszerűen hírlevelet, illetve egyéb tájékoztatást küldjön. A nyilatkozattevő kijelenti, hogy hozzájárulása önkéntes és megfelelő tájékoztatás birtokában történt. A nyilatkozattevő bármikor ingyenesen kérheti a regisztráció megszüntetését a hírlevelekben küldött leiratkozó linkre kattintva. Ha a Reklámküldéshez hozzájáruló nyilatkozat jelölőnégyzetete ki van pipálva, a nyilatkozattevő hozzájárul az ilyen üzenetek küldéséhez saját maga számára, ha azonban a jelölőnégyzet üres, nem engedélyezi.

6. Védjegyoltalom és szerzői jog

A Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. weboldalain szereplő nevek, logók, grafikák, tájékoztatók, elemzések és egyéb információs anyagok, illetve letölthető dokumentumok szerzői jogi védelem alatt állnak. A weboldalaink tartalmának akár részben, akár egészben történő, a saját személyes használatot meghaladó vagy attól eltérő célú bármilyen használata - így különösen annak tárolása, kinyomtatása, terjesztése, átruházása - kizárólag a Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. előzetes írásbeli hozzájárulásával történhet.

7. Az Internet biztonsága – Felelősség

A Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. semmilyen körülmények között nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek információ továbbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak. Weboldalunkon szereplő egyes hivatkozások, linkek, más weboldalakra mutathatnak. Ezen oldalak működéséért, az oldalak tartalmáért, adatkezelési gyakorlatáért a Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. felelősséget nem vállal.

8. Szerződött partnereinkre vonatkozó adatvédelmi szabályaink

A Global Morning Pénzügyi Tanácsadó Kft. bizonyos esetekben megbízhatja szerződött partnereit (például teljesítési segéd) esetleges kiegészítő szolgáltatások nyújtására. Amennyiben szerződött partnert bízunk meg esetleges kiegészítő szolgáltatások nyújtásával, úgy azon partnertől is megköveteljük titoktartási előírásaink betartását és azok teljesítésének ellenőrzését.

9. Tájékoztatás a magánszférát fenyegető veszélyekről

Az Internet használatával együtt járnak különböző, a magánszférát fenyegető veszélyek. Felhívjuk a figyelmét, hogy a weboldalon leírt véleménye személyes adat, amelyből különleges adataira, akár származására, politikai véleményére is lehet következtetni. Ezen adatok mindenki számára megismerhetővé válnak. Javasoljuk, hogy személyes adatai védelme érdekében használjon PET technológiát (Privátszférát erősítő technológia). Számos honlapon talál erre vonatkozó információt.

10. Fontos webcímek Privátszférát erősítő technológiák

Free Privacy Enhancing Technologies

Adatvédelmi információk

Alapvető Jogok Biztosának Hivatala

Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság

Befektetési Termékek

Befektetési Szolgáltatás

BEFEKTETÉSI FOLYAMAT

Hogy pénzének gyarapodása természetes legyen

Magyar államkötvény? Hazai-, vagy nemzetközi vállalati kötvények? Befektetési Alapok, esetleg Nemzetközi Részvények? Általunk lehetősége nyílik a befektetési termékek széleskörű-, globális eléréséhez.

PRIVATE-, ÉS PERSONAL BANKING szolgáltatások

Ön meghatározza befektetésére vonatkozó igényeit, mi kínáljuk a megoldásokat. Érjen el exkluzív befektetéseket első osztályú kiszolgálással! Már 5 millió Ft megtakarítástól...

A sikeres befektetés
5 feltételét nálunk eléri

A pénz egyik legfontosabb feladata, hogy gyarapodjon. Befektetőként mi a legfontosabb az Ön számára? Biztonság? Hozam? Likviditás? A Global Morning által mindezt akár egyszerre elérheti!

Tovább Tovább Tovább