A weboldal karbantartás alatt van!

BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK

Ügyfélfogadás:

Az SPB Befektetési Zrt. irodájában

1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8. (Gerbeaud Irodaház)

(+36) 1 483 26 41      (+36) 20 359 51 59

info@globalmorning.com

Visszahívás kérése

BEFEKTETÉSI INFORMÁCIÓK:

Befektetési fogalmak

Befektetések kockázata

Számlanyitáshoz szükséges személyes dokumentumok

Befektetések Minősítése

Jogi Nyilatkozat

Főoldal BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK

BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGEK:

BIZTONSÁG + HOZAM + LIKVIDITÁS

Válassza befektetésének biztonságos növekedését!
 

A pénz egyik legfontosabb feladata, hogy gyarapodjon. Befektetőként mi a legfontosabb az Ön számára? Biztonság? Hozam? Likviditás? A Global Morning által mindezt akár egyszerre elérheti!

Befektetőként a legideálisabb megoldás az lenne, ha pénzét nagy biztonságban kiemelkedő hozammal könnyű hozzáférés mellett tudná befektetni. Ugyanakkor van egy törvény a befektetések piacán - ami behatárolja lehetőségeit - ugyanis mind a három feltételt egyszerre egy termékkel nem lehet teljesíteni.

A befektetési háromszög törvénye kimondja, hogy ha a befektetések három alappillére közül kettőt (Biztonság, Hozam, Likviditás)* igénybe veszünk, akkor a harmadik pillér nyújtotta előnyök már nem elérhetőek a számunkra.

*A befektetések 3 legalapvetőbb pillére:

  • biztonság - befektetése veszteségének elkerülése
  • hozam - befektetése által megtermelt haszon
  • likviditás - szükség esetén milyen gyorsan jut pénzéhez
A befektetők így kénytelenek olyan befektetési terméket választani, mely a három alappillér közül kettőt megvalósít, de a harmadikról lemond:
 
Biztonság + Likviditás
A befektető célja, hogy befektetése nagy biztonságban legyen könnyen, gyorsan hozzá tudjon jutni pénzéhez, cserében lemond a kiemelkedő hozamról.Megoldás: ÁLLAMPAPÍR
Befektetési háromszög
Biztonság + Hozam
A befektető célja, hogy nagy biztonságban magas hozamot realizáljon, cserében lemond arról, hogy rövidtávon, gyorsan hozzá tudjon jutni pénzéhez. Megoldás: BEFEKTETÉSI ALAP
Likviditás + Hozam
A befektető célja, hogy magas hozamot realizáljon, gyorsan hozzá tudjon jutni pénzéhez, még akkor is, ha ez nagy kockázattal jár. Megoldás: RÉSZVÉNY

A GLOBAL MORNING SEGÍT ÖNNEK KITÖRNI A BEFEKTETETÉSI HÁROMSZÖG KORLÁTAI KÖZÜL!

Önnek egyszerre fontos, hogy befektetése egyszerre legyen biztonságban, termeljen  megfelelő hozamot és likvid is legyen? Megoldás a személyre szabott és diverzifikált termékválasztás. Ha szeretne lehetőségeiről többet megtudni, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy megtaláljuk Önnek a testreszabott megoldást!


Államkötvények Vállalati kötvények Befektetési alapok Részvények

KÉRJEN AJÁNLATOT!

Befektetési Termékek

Befektetési Szolgáltatás

BEFEKTETÉSI FOLYAMAT

Hogy pénzének gyarapodása természetes legyen

Magyar államkötvény? Hazai-, vagy nemzetközi vállalati kötvények? Befektetési Alapok, esetleg Nemzetközi Részvények? Általunk lehetősége nyílik a befektetési termékek széleskörű-, globális eléréséhez.

PRIVATE-, ÉS PERSONAL BANKING szolgáltatások

Ön meghatározza befektetésére vonatkozó igényeit, mi kínáljuk a megoldásokat. Érjen el exkluzív befektetéseket első osztályú kiszolgálással!

A sikeres befektetés
5 feltételét nálunk eléri

A pénz egyik legfontosabb feladata, hogy gyarapodjon. Befektetőként mi a legfontosabb az Ön számára? Biztonság? Hozam? Likviditás? A Global Morning által mindezt akár egyszerre elérheti!

Tovább Tovább Tovább